votani ebike

‘Votani e-bikes spreken klanten aan’

Het assortiment van Rijwielhandel Jan Korsten is sinds kort uitgebreid met het nieuwe e-bike merk Votani, dat snel groeit op de Nederlandse markt. De modellen van deze nieuwkomer danken hun populariteit vooral aan de mooie styling en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

De fietsen van Votani worden gemaakt in Taiwan. Alle hoogwaardige fietsen, onderdelen en accessoires uit de fietsindustrie worden in Taiwan gemaakt en de grote merken zijn allemaal daar gevestigd. Zo ook Darfon Electronics, die zich met de productie van Votani volledig richt op de productie van elektrische fietsen. Deskundige ontwerpers dragen zorg voor de ontwikkeling van de collectie, die in eigen testlaboratoria uitvoerig getest worden.

Op dit moment bestaat de collectie van Votani uit twee modellen, de X1 en X2, die naar keuze geleverd kunnen worden met een stille, elektrische aandrijving in het voorwiel of op de trapas. Vervolgens kan uit meerdere accu’s gekozen worden, zodat de eindgebruiker de actieradius van de e-bike kan afstemmen op zijn of haar gebruik. De collectie van Votani zal binnenkort met nieuwe modellen uitgebreid worden.

Niet bezweet

Het gebruik van elektrische fietsen wordt snel populairder in Nederland, waar al meer dan 1 miljoen elektrische fietsen rond rijden. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een e-bike in het woon-werk verkeer, bij het doen van boodschappen of voor de kinderen, die dagelijks een flinke afstand naar school moeten fietsen. Met het comfort van Votani’s elektrische fietsen blijf je toch in beweging, terwijl hellingen of wind tegen geen belemmering meer vormen en je dus niet bezweet op de plaats van bestemming aankomt.

Votani heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De fietsen zijn afgemonteerd met betrouwbare remmen en de verlichting is aangesloten op de elektronica, waardoor je in het donker altijd goed kunt zien en gezien wordt.

Proefrit

“Ik heb ervoor gekozen om dealer van Votani te worden, omdat ik veel vertrouwen heb in dit nieuwe merk. Er zit een grote onderneming achter en de modellen zijn prijstechnisch zeer gunstig te noemen. De modellen spreken de klanten goed aan,” zegt Jan Korsten, eigenaar van Rijwielhandel Jan Korsten. “Zij doen als nieuwkomer extra hun best om een goede service en garantie te bieden. Dus als er onverhoopt iets mis is, wordt dat gewoon goed opgelost. We hebben Votani nu in de winkel staan en ook op onze website. We kunnen er veel over vertellen, maar een proefrit zegt natuurlijk veel meer. Daarvoor hebben we een demonstratiemodel vrijblijvend klaar staan.”

 

votani detail 6
votani detail 7
votani detail 2
votani detail 4
votani detail 8
votani detail 1
Geplaatst in E-bikes, Persberichten en getagd met , , .